Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Ναυτεργατων / Η Δημοκρατια και η Δημοκρατια - Black Cat ★ Red Cat : Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.

Απεργια Ναυτεργατων / Η Δημοκρατια και η Δημοκρατια - Black Cat ★ Red Cat : Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου.. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Άλλαξε το νομοσχέδιο «αν έχετε στο μυαλό σας να προβοκάρετε την απεργία να ξέρετε ότι δεν είμαστε χθεσινοί» είπε από την πλευρά. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Να μην λείψει κανείς από την. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την.

Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν. «η 48ωρη απεργία πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο, το σημείο επανεκκίνησης έτσι ώστε και οι.

ΛΗΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ - Candia Doc
ΛΗΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ - Candia Doc from www.candiadoc.gr
Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού.

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την.

Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο σύνδεσμος των ακτοπλόων (σεεν), προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η 24ωρη απεργία των 13 ναυτεργατικών σωματείων που έχει εξαγγελθεί για την. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Να μην λείψει κανείς από την. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια.

«καλούμε τα μέλη μας και. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών.

PEIRATIKO REPORTAZ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΠΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Μ ...
PEIRATIKO REPORTAZ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΟ ΠΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ Μ ... from 4.bp.blogspot.com
Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του σωματείου ναυτεργατών, «η απεργία που θα ισχύσει σε όλους τους. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. «αναδείξαμε στην απεργία το επίμαχο ζήτημα που αφορά τον νόμο 4714/2020 με τον οποίο επιχειρείται η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σσε, της κοινωνικής ασφάλισης και. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία.

Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων.

Αύριο, στις 10.30 το πρωί, η οργανωτική σύσκεψη για την προετοιμασία της απεργίας στην αίθουσα της πεμεν. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Δεμένα τα πλοία την πέμπτη σε ηγουμενίτσα και κέρκυρα. Tα πλοία «δένουν» στα λιμάνια. Προσφεύγουν οι ακτοπλόοι για να κηρυχθεί παράνομη η απεργία των ναυτεργατών. Σύμφωνα με αυτή, στις 16 ιουνίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων. Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η απεργία θα διαρκέσει για 24 ώρες, από σήμερα τα μεσάνυχτα μέχρι αύριο το βράδυ. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα.

Τι άλλαξε από την παρασκευή και η στάση εργασίας έγινε απεργία; Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Να μην λείψει κανείς από την. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

KERKYRA Seaways - Posts | Facebook
KERKYRA Seaways - Posts | Facebook from lookaside.fbsbx.com
Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Η απεργία σύμφωνα με ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δεμένα τα πλοία την ερχόμενη πέμπτη σε κέρκυρα και ηγουμενίτσα. Κυριακή, 13 ιουνίου 2021, 13:45. Παράνομη κρίθηκε από το πρωτοδικείο πειραιά η αυριανή απεργία των ναυτεργατών μετά από προσφυγή των ακτοοπλόων. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου:

Η απεργία αφορά τους ναυτικούς με ειδικότητες που υπάγονται στα κατώτερα πληρώματα των πλοίων, που θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά.

Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων είχαν εξαγγείλει για την τετάρτη τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την οι εργατικές κινητοποιήσεις κορυφώθηκαν στην πόλη τον μάιο του 1936, με τη μεγάλη απεργία και διαδήλωση. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020. Γενική απεργία στις 10 ιουνίου: «καλούμε τα μέλη μας και. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη την γεωγραφική έκταση και περιοχή του πειραιά. Τη νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, είχαν εξαγγείλει τα 13 ναυτεργατικά παράνομη κρίθηκε η αυριανή (16/6/2021) απεργία των ναυτεργατικών σωματείων. Τη συμπαράσταση του συριζα στις κινητοποιήσεις των ναυτεργατών εκφράζει ο αρμόδιος τομεάρχης, νεκτάριος σαντορινιός, επικρίνοντας μάλιστα την απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά για την. Να μην λείψει κανείς από την. Η αδεδυ προκήρυξε απεργία για τις 16 ιουνίου χωρίς να υπολογίσει τις εξετάσεις των μαθητών της τρίτης λυκείου. Η απόφαση του πρωτοδικείου πειραιά. Οι φωτογραφίες και ο αντίστοιχος σχολιασμός έχουν παρθεί από site. Σύμφωνα με τις διοικήσεις των σωματείων αγωνίζονται και απαιτούν

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της χώρας απεργια. 48ωρη απεργία πραγματοποιείται από δεκατρία ναυτεργατικά σωματεία τα οποία αντιδρούν στο νόμο 4711 του 2020.